The Scented Life

Voor een Scent-sationeel geurende wereld

Wat is Scentsy?

Scentsy biedt een ruim assortiment huis- en persoonlijke producten in diverse designs en geuren, geschikt voor elke smaak en interieur. De meest bekende producten, de decoratieve Scentsy waswarmers (tevens zeer decoratieve lampen!) en de ruime keus geuren wax, ook wel Scentsy bars genoemd, bieden een veiliger alternatief dan traditionele kaarsen – geen vlam, rook of roet!

De waswarmers van Scentsy smelten de wax op lage temperatuur, waardoor er een beter geurniveau ontstaat, in tegenstelling tot gewone (geur)kaarsen die de wax verbranden en rook en gifstoffen in de lucht afgeven. Hierdoor gaat de geur ook langer mee.

Het assortiment Scentsy waswarmers in Nederland maakt gebruik van een verwarmingsplaatje of een lampje om een vleugje sfeer in je huis te brengen. Geen zorgen meer over brand, het Scentsy systeem is onworpen met oog voor veiligheid.

De Scentsy bars zijn verkrijgbaar in zo’n 80 verschillende geuren, voor elk wat wils. Ook kun je ze mixen om zo je eigen favoriete geur te creëren.

De mooie Scentsy diffusers hebben verschillende lichtinstellingen, zodat je de diffuser kunt aanpassen aan je interieur. Met ons assortiment oliën kun je kiezen uit een harmonieuze, behaaglijke, rustgevende of stimulerende geur.

Hou je niet van wax en olie, maar wel van geur? Kies dan voor een geurverspreider die onze Scentsy pods gebruiken!

We hebben een draagbaar en oplaad geursysteem, de scentsy Go. Laat de batterij op met de meegeleverde USB kabel en geniet tot 40 uur van je favoriete geur. Gebruik de Scentsy go op je werkplek, in de auto, op vakantie of waar je maar wilt!

Daarnaast hebben we een ventilator diffuser die je eenvoudig in elk stopcontact kunt doen, doe je Scentsy pod erin en geniet van de geur! Ideaal voor bijvoorbeeld je hal, in de buurt van je kattenbak of in de keuken.

Nieuw is de miniventilatordiffuser, je plugt ‘m overal in waar je maar een USB aansluiting hebt!

Naast dit alles hebben we geweldige knuffels voor baby’s en kinderen, producten voor je huisdieren, voor de schoonmaak en de was. Ook hebben we een volledige licentie met Disney voor fantastische producten!