Sluit je aan bij Scentsy

Ben jij verzot op geuren en zoek je een leuke bijverdienste in je salon, naast je baan of ken je iemand die wel een extra inkomen kan gebruiken? Scentsy is nieuw in Nederland, de markt ligt open voor jou als onafhankelijk consulent! Voor slechts 99 euro stap je in, hiervoor krijg je een compleet start pakket, waarmee je klaar bent om een mega start te maken. Ook is het mogelijk een exclusief start pakket te verdienen, stuur vrijblijvend een bericht voor jouw persoonlijke aanbieding.

Waarom kiezen voor Scentsy?

Consulent worden voor Scentsy… gewoon het leukste consulentenwerk!

Als onafhankelijke Scentsy Consulent run je je eigen bedrijf dat voor een commissie Scentsy-producten mag verkopen. Je hebt de vrijheid om te werken waar en wanneer je maar wilt, en je kunt je commissie verhogen door meer producten te verkopen of meer te verdienen als je vrienden en familie werft om in je team te komen. 

Er zijn heel veel geweldige redenen om lid te worden van Scentsy – van wereldklasse evenementen tot levenslange vriendschappen – maar hier zijn een paar van de beste:

Join Scentsy
Genereer extra inkomsten: Scentsy verkopen is een leuke erg manier om wat extra inkomsten te genereren met een uitgebreide collectie producten waar iedereen van houdt.
Join Scentsy
Werk waar en wanneer je maar wilt: Scentsy geeft je de vrijheid de balans tussen werk en privé te beheersen, zodat je tijd hebt voor wat het belangrijkst is.
Join Scentsy
Ga op ontdekking: Een van de geweldige voordelen van werken voor Scentsy is de mogelijkheid om een volledig betaalde reis naar een opmerkelijke bestemming te verdienen. Begin met inpakken!