The Scented Life

Voor een Scent-sationeel geurende wereld

Scentsy club

Zonder je favoriete Scentsy-producten komen te zitten kan een nachtmerrie zijn! Dankzij Scentsy Club worden je Scentsy-verbruiksartikelen (oftewel de spullen die opraken) op regelmatige tijden bij je thuisbezorgd, zodat je ze in huis hebt voordat het noodlot toeslaat.

Kies je producten. Bestel zoveel verbruiksartikelen je maar wilt. Geen minimale/maximale aankoopverplichtingen.
Kies hoe vaak je bestellingen wilt ontvangen. Selecteer de verzendoptie die jou het beste uitkomt: elke maand, twee maanden of drie maanden.
Geniet van alle voordelen. Profiteer van de exclusieve voordelen voor Scentsy Club-leden, zoals nooit zonder mijn bar. Als we een Scentsy Bar in je abonnement stopzetten, blijven we die speciaal voor jou maken (zolang je die bar in je bestelling houdt).

  • Voor alle Club-bestellingen van € 44 of hoger geldt een korting van 10%.
  • Voor alle Club-bestellingen van € 88 of hoger geldt een korting van 10% en deze bestellingen komen in aanmerking voor een extra Scentsy Club-product (inclusief Whiff Box!) voor de halve prijs. Het minimum van € 88 is gebaseerd op de volledige verkoopprijs, voordat 10% korting is toegepast.

Scentsy Club belonings- en doorverwijzingsprogramma
Wanneer je voor jezelf winkelt bij Scentsy Club, of vrienden en familie doorverwijst, die vervolgens in Scentsy Club bestellen, verdien je punten die je kunt gebruiken voor toekomstige bestellingen in Club of op de Persoonlijke website van je Consulent — inclusief warmers, diffusers, Scentsy Buddy’s en meer!

Om punten te gaan verdienen voor je doorverwijzingen, log je in op je Scentsy Club-account en ga je naar de pagina Beloningen en Doorverwijzingen. Daar vind je je unieke doorverwijslink die je naar vrienden en familie kunt sturen. De link leidt hen naar de Persoonlijke website van je Consulent om hun eigen Club-abonnement op te zetten.

Met elke 25 punten die je vervolgens verdient, kun je € 1 korting krijgen op toekomstige Scentsy Club-bestellingen of niet-Scentsy Club-bestellingen op de Persoonlijke website van je Consulent.

Je kunt je belonings- en doorverwijzingspunten automatisch voor toekomstige Scentsy Club-verzendingen gebruiken, of je kunt ze gebruiken voor een niet-Scentsy Club-bestelling via het tabblad Beloningen en Doorverwijzingen van je Scentsy Club-account. Als je een niet-Scentsy Club-bestelling plaatst op de Persoonlijke website van je Consulent, kun je de punten ook inwisselen bij het afrekenen. Op de pagina Controleren & Betalen zie je een prompt ‘Scentsy Club-punten inwisselen’ nadat je je betaalinformatie hebt ingevoerd. Je kunt dan aangeven hoeveel punten je voor de bestelling wilt gebruiken, met een maximale korting van 50%. Belonings- en doorverwijzingspunten kunnen niet worden gebruikt om gelicentieerde producten te kopen. Je kunt met je punten maximaal 50% korting op je bestellingen krijgen, maar je kunt een artikel niet volledig met punten betalen. Punten kunnen niet worden gebruikt voor verzendkosten.

Belonings- en doorverwijzingspunten verlopen na 180 dagen. Scentsy stuurt je 30 dagen voor het verlopen van je punten een e-mail, zodat je niet vergeet ze te gebruiken!