The Scented Life

Voor een Scent-sationeel geurende wereld

Dobby is een vrije elf — en nu ook een Scentsy Buddy! Deze schattige knuffel is geïnspireerd op het geliefde Harry Potter™-personage en wordt ook geleverd met een Wizarding World: Harry Potter™ – Scent Pak. Vanaf 1 maart is Dobby™ verkrijgbaar naast andere fan-favorieten in de Harry Potter™ Collectie, zolang de voorraad strekt. 

  • Dobby™ – Scentsy Buddy + Wizarding World: Harry Potter™ – Scent Pak, € 73

Met zijn kenmerkende kussensloop en ernstige glimlach komt de Dobby™ – Scentsy Buddy wat magie (en geur) in je leven brengen! Fans zullen dol zijn op deze Huiself, van zijn flaporen en onderkleding met Gryffindor-thema tot de sok die hem zijn vrijheid gaf!

De geur Wizarding World: Harry Potter™: Sprankelend citrus en groene appel verlichten het mahoniehout, terwijl vanille en een vleugje amber warmte en charme toevoegen.

De Dobby™ – Scentsy Buddy + Wizarding World: Harry Potter™ – Scent Pak zijn verkrijgbaar vanaf 1 maart om 9.00 uur, zolang de voorraad strekt.

Kijk hier of jouw favoriete product beschikbaar is. 

Let op: Deze Buddy draagt ook de sok die Harry gebruikte om Dobby zijn vrijheid te schenken.  Deze sok is niet aan de Buddy bevestigd en kan worden verwijderd. Scentsy biedt geen vervanging voor kwijtgeraakte sokken!