The Scented Life

Voor een Scent-sationeel geurende wereld

De Scentsy Cadeaugids komt eraan! Met deze gids vind je het perfecte cadeau voor vrienden en familieleden die op hun lijstje staan.

Voor de gids van dit jaar hebben we de categorieopties vereenvoudigd. Je vindt overzichtelijke, op prijs georganiseerde categorieën en een aparte sectie voor cadeausets die je zelf samen kunt stellen. Met meerdere combinaties is het eenvoudiger om cadeausets samen te stellen met producten die goed samengaan. Bijvoorbeeld een miniwarmer met een wax-bar. De combinatie die je kiest, is klaar voor gebruik zodra het cadeau is uitgepakt. 

De cadeaugids is beschikbaar in de webshop vanaf maandag 21 november om 20.00 uur.

Cadeaubundels

Als aanvulling op de cadeaugids zorgen tijdelijke Was-, Lichaamsverzorgings- en Huisdierbundels voor een extra verrassing, met nieuwe geuren voor deze producten. 

  • Cranberry & Tinsel Wasbundel, € 58,50

Geef je wasgoed een feestelijk tintje met één Vloeibaar wasmiddel en twee verpakkingen Waskorrels in onze geur Cranberry & Tinsel: Warme cranberry’s, Siberische dennennaalden en cederhout glanzen en schitteren.

  • Luna Huisdierbundel, € 36,75 

Een klassieke Scentsy-geur vindt zijn weg naar je harige vriendjes met Scentsy Best Bud Suds Huisdierenshampoo en Freshen Up Pup Verfrissende hondenspray in onze geur Luna: Witte bloemen — jasmijn, lathyrus en fresia — sappige bessen en sandelhout glinsteren als maanlicht.

  • Scarlet Sunflower Lichaamsverzorgingsbundel, € 32,25 

Of je ‘m nu cadeau geeft of jezelf trakteert: deze bundel vrolijkt het seizoen op met Scentsy Bodywash en Bodycrème in onze geur Scarlet SunflowerSappige appel en een vleugje rode cranberry worden opgefleurd door een scharlakenrode zonnebloem die zich naar de zon draait.

Deze drie Cadeaubundels zijn verkrijgbaar vanaf maandag 21 november om 20.00 uur, zolang de voorraad strekt, dus wacht niet met shoppen! Je vindt ze in de cadeaugids.

Kijk hier of jouw favoriete product beschikbaar is.