The Scented Life

Voor een Scent-sationeel geurende wereld

Scentsy obsidian warmerScentsy warmers

Met een Scentsy warmer koop je niet zomaar een waxbrander! Onze warmers zijn prachtige woonaccessoires die je woning met een heerlijke geur vullen, eenvoudig en veilig – zonder vlam, roet of rook!

In tegenstelling tot traditionele waxbranders met een waxinelichtje, verwarmen Scentsy warmers de Scentsy bars veilig met een laag-voltage lampje of verwarmingselement. Ze zijn hierdoor vlam-, rook- en roetvrij. Er zijn tientallen innovatieve en geïnspireerde designs verkrijgbaar voor elke decoratieve smaak. Scentsy biedt een levenslange vervangingsgarantie tegen fabrieksdefecten. 

Wist je dat we met kunstenaars van over de hele wereld werken om jou authentieke en innovatieve warmerdesigns te bieden die in elk interieur passen? Zij gebruiken hoogwaardige materialen zoals keramiek, glas en metaal en de warmers worden met de hand vervaardigd.

De wax is verkrijgbaar in meer dan 80 geuren in, ontworpen door bekroonde parfumeurs en geurdesigners met ingrediënten van de hoogste kwaliteit voor een langdurige ervaring. De geuren zijn onderverdeeld in groepen, de geurfamilies, zodat je je favoriete geurtjes snel kunt vinden. De geurfamilies zijn fruitig, citrus, bloemen, fris, hout, kruiden en bakkerij.

Lees hier meer over onze geuren.