The Scented Life

Voor een Scent-sationeel geurende wereld

Wat ís Scentsy-geur?

Scentsy-geuren zijn onScentsy geurfamiliestwikkeld voor elk speciaal en alledaags moment, omdat we begrijpen dat de ware kracht van geur het vermogen is om mensen bij elkaar te brengen. We willen dat onze geuren het hart verwarmen, de zintuigen stimuleren en de ziel inspireren!

We gebruiken alleen de beste ingrediënten, die door ons op verantwoorde wijze worden verkregen en vakkundig worden verwerkt om onze kenmerkende geuren te ontwikkelen. En Scentsy-liefhebbers van over de hele wereld zijn GEOBSEDEERD. Dit is waarom:

Onze geuren zijn complex. Elke Scentsy-geur bestaat uit 30 tot 60 unieke ingrediënten om prachtig gelaagde geuren te creëren die zich na verloop van tijd ontplooien.

Onze geuren zijn persoonlijk. Ons ontwerpteam creëert nieuwe geuren op een zorgvuldige manier om mensen te helpen verbinden met hun emoties, hun herinneringen en elkaar. We analyseren trends in de sector en onze eigen verkoopgegevens om ervoor te zorgen dat ons aanbod aansluit op wat de klant elk seizoen wil. We bieden ook een enorme variëteit om ervoor te zorgen dat er voor elk wat wils is.

Onze geuren zijn langdurig. Onze Scentsy Bars zijn gemaakt van een hoogwaardig paraffinewasmengsel dat speciaal ontwikkeld is voor een langdurige geur en dat het vermogen heeft de grootste hoeveelheid geurolie vast te houden. Het heeft ook een laag smeltpunt, zodat er niet veel warmte nodig is om geur af te geven, en het blijft hard als het niet aan warmte wordt blootgesteld.

Onze geuren zijn veilig. We gebruiken een combinatie van natuurlijke en synthetische ingrediënten, omdat niet elke geur natuurlijk of duurzaam gecreëerd kan worden. (Heb je weleens geprobeerd om frisse lucht te oogsten?) Maar we gebruiken uitsluitend VEILIGE ingrediënten, zodat onze geuren alleen fijne ervaringen geven zoals liefde, plezier en verbinding.

Geur is krachtig!

Geur doet ons voelen. Geur creëert herinneringen. Geur is adembenemend. Veel Scentsy-geuren zijn daadwerkelijk geïnspireerd op ware herinneringen. Onze parfumeurs proberen vaak het gelukzalige gevoel van een vakantie of fijne herinneringen aan hun jeugd op te roepen als ze een nieuwe geur ontwikkelen in de hoop dat het voor jou ook bekende gevoelens en herinneringen oproept.

Dat is de kracht van Scentsy-geuren!