The Scented Life

Voor een Scent-sationeel geurende wereld

Scentsy diffuser

Scentsy diffusers

Onze mooi ontworpen, ultrasone Premium diffusers bieden de beste diffuser-ervaring op de markt en zijn dus ideaal om van onze prachtige, natuurlijke oliën te genieten.

De Scentsy diffuser vult je ruimte onmiddellijk (en geruisloos) met een geheel natuurlijke stemmingsverbeterende geur. Er zijn meerdere moderne ontwerpen beschikbaar, handgemaakt en uniek! De diffusers leveren een rijke, multi-zintuiglijke ervaring met instelbare kleur-, licht-, en geursterkte. Door het waterreservoir van 120 ml kan het tot acht uur voortdurend gebruikt worden. De Premium diffuser heeft drie nevelopties (hoog, laag en intermitterend) om de geurintensiteit te regelen en heeft 16 ledeffecten in een spectrum van kleuren.

De Deluxe diffuser Fleur is gemaakt voor een druk leven. De stevige constructie en de langdurige geur zorgen voor probleemloos en eenvoudig gebruik. Een groot reservoir van 450 ml geeft in lage stand een hele dag (24 uur) continue geur af. Met de schuifknopjes kun je de instellingen eenvoudig aanpassen. Het veelzijdige ontwerp past in elk interieur.

Vul de diffuser met water en voeg enkele druppels olie naar keuze toe.

Lees hier meer over onze oliën.