The Scented Life

Voor een Scent-sationeel geurende wereld

We hebben een nieuwe collectie tevoorschijn getoverd geïnspireerd op Disney’s Hocus Pocus en de geliefde slechteriken, de Sanderson Sisters.

Laten we ons rond de ketel verzamelen met Mary, Winifred en Sarah Sanderson. De unieke Disney Hocus Pocus – Scentsy Warmer heeft led-lichtjes die door een metalen uitsparing achter de warmer schijnen, en zo een gedetailleerde schaduw creëren op de nabijgelegen muren waardoor de indruk wordt gewekt dat de Sanderson-zusjes in de ketel turen en boven een gloeiende vlam een toverspreuk aan het brouwen zijn.

En doe een toverspreuk met onze nieuwe geur Sanderson Sisters: Perfectly Wicked. Het is het perfecte brouwsel om met deze magische warmer te combineren.

Neem magische braambes en pruim, voeg verboden kers en een scheutje kruidige vanille toe, en roer drie keer om ze te laten betoveren.

  • Disney Hocus Pocus – Scentsy Warmer, € 124
  • Sanderson Sisters: Perfectly Wicked, € 9,50 *

Hocus Pocus-producten zijn verkrijgbaar vanaf 12 september tussen 19.30 uur en 20.30 uur, zolang de voorraad strekt.

Kijk hier of jouw favoriete product beschikbaar is. 

*Scentsy Club: Nooit Zonder Mijn Bar
Vanaf 12 september kunnen de Sanderson Sisters: Perfectly Wicked – Scentsy Bars binnen 30 dagen na de lancering aan Scentsy Club-abonnementen worden toegevoegd of zolang de geuren na die datum beschikbaar zijn.