The Scented Life

Voor een Scent-sationeel geurende wereld

Elke maand selecteert Scentsy een geur en warmer van de maand, welke met 10% korting beschikbaar zijn tijdens hun promotiemaand. De geur en warmer van de maand januari zijn beschikbaar vanaf 1 januari.

Geur van de maand januari*
-> Pineapple Rose
De zoetste gouden ananas speelt met friszure Meyer-citroen en een mild vleugje bloeiende roos.
€ 8,75 € 7,88

Warmer van de maand januari**
-> Disney Drive-In – Scentsy Warmer
Verwarm de wax nostalgisch met deze leuke warmer die je recht achter de silhouetten neerzet van Disney’s Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Daisy Duck in een klassieke Disney Drive-In-bioscoop. Bovendien kun je door het fijne metalen en glazen frame hun iconische filmmomenten herbeleven! Kijk eens van dichtbij — kun jij alle verborgen Mickey’s vinden? Wie zie je nog meer bij de Drive-In?
€ 95,00 € 85,50

Kijk hier of jouw favoriete product beschikbaar is. 

*Scentsy Club: Nooit Zonder Mijn Bar
De Geur van de Maand kan tijdens de promotiemaand als Scentsy Bar aan Scentsy Club worden toegevoegd, of zolang de geur beschikbaar is. Als het product niet meer beschikbaar is voor aankoop, kan het niet meer aan Scentsy Club worden toegevoegd.

** Als de Warmer van de Maand is uitverkocht voor de promotiemaand is afgelopen, is hij niet meer onmiddellijk verkrijgbaar, maar komt hij terug voor een voorverkoop voor een tweede kans. Tijdens de voorverkoop voor een tweede kans moet voor elke vooruitbestelde warmer een niet-restitueerbare aanbetaling worden gedaan als vooruitbetaling op de volledige verkoopprijs. Zodra het product klaar is voor verzending, sturen we je een e-mail met instructies over hoe je de aankoop van de warmer af kunt ronden.