The Scented Life

Voor een Scent-sationeel geurende wereld

Onze Disney Genie – Scentsy Buddy is groot, gedurfd en klaar om je wens voor levenslange vriendschap en plezier in vervulling te laten gaan. Hij wordt zelfs met zijn eigen lamp geleverd, perfect om wensen te doen en om een Scent Pak (of zelfs kleine speeltjes) in te bewaren dankzij de opening met rits. Er zit ook een rits aan de achterkant om een Scent Pak in te doen, als je dat wilt.

Elke Disney Genie – Scentsy Buddy wordt geleverd met een voorgeselecteerd Scent Pak in onze nieuwe geur Disney Aladdin: Three Wishes, met noten van sappige bosbessen, gesuikerde pruimen en rijpe bramen over sprankelende cranberry’s.

  • Disney Genie – Scentsy Buddy + Disney Aladdin: Three Wishes Scent Pak, € 66 
  • Disney Aladdin: Three Wishes – Scent Pak, € 11 

En vergeet niet dat de Disney Aladdin: Three Wishes – Scentsy Bar ook nog steeds verkrijgbaar is, dus wees er zeker van dat je die ook meepakt voor de volledige Genie-ale ervaring:

  • Disney Aladdin: Three Wishes – Scentsy Bar, € 9,50 *

Onze Disney Alladin producten zijn verkrijgbaar vanaf 27 september tussen 19.30 uur en 20.30 uur, zolang de voorraad strekt.

Kijk hier of jouw favoriete product beschikbaar is. 

*Scentsy Club: Nooit Zonder Mijn Bar
Vanaf  27 september kunnen alle individuele Scentsy Bars binnen 30 dagen na de lancering aan Scentsy Club-abonnementen worden toegevoegd of zolang de geuren na die datum beschikbaar zijn.

 

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email