The Scented Life

Voor een Scent-sationeel geurende wereld

Elke maand selecteert Scentsy een geur en warmer van de maand, welke met 10% korting beschikbaar zijn tijdens hun promotiemaand. De geur en warmer van de maand februari zijn beschikbaar vanaf 1 februari.

Geur van de maand februari*
->Pink Coconut
Aard jezelf met de zachte geur van zoete framboos, aardse roze kleiromige kokosnoot en subtiele Tahitiaanse vanille.
€ 8,75 € 7,88

Warmer van de maand februari**
->Pastel Prism
Ga voor glamour met deze prachtige warmer met mozaïekglas dat met de hand is geplaatst door ambachtslieden. Geeft helder licht met zachte, pastelkleuren wanneer de warmer aanstaat.
€ 95,00 € 85,50

Kijk hier of jouw favoriete product beschikbaar is. 

*Scentsy Club: Nooit Zonder Mijn Bar
De Geur van de Maand kan tijdens de promotiemaand als Scentsy Bar aan Scentsy Club worden toegevoegd, of zolang de geur beschikbaar is. Als het product niet meer beschikbaar is voor aankoop, kan het niet meer aan Scentsy Club worden toegevoegd.

** Als de Warmer van de Maand is uitverkocht voor de promotiemaand is afgelopen, is hij niet meer onmiddellijk verkrijgbaar, maar komt hij terug voor een voorverkoop voor een tweede kans. Tijdens de voorverkoop voor een tweede kans moet voor elke vooruitbestelde warmer een niet-restitueerbare aanbetaling worden gedaan als vooruitbetaling op de volledige verkoopprijs. Zodra het product klaar is voor verzending, sturen we je een e-mail met instructies over hoe je de aankoop van de warmer af kunt ronden.