The Scented Life

Voor een Scent-sationeel geurende wereld

Scentsy gaat het veld op met een eerste opstelling van officieel gelicentieerde voetbalproducten ter ere van een aantal zeer geliefde Europese clubs. Aanhangers van Arsenal FC, Chelsea FC, FC Barcelona, FC Bayern München en Liverpool FC kunnen op wedstrijddagen goed voor de dag komen met de officiële Scentsy Warmer en Scentsy Bar van hun voetbalclub! Een voorbeschouwing van wat er in aantocht is:

Arsenal FC-producten:

 • Arsenal FC – Scentsy Bar: Sandelhout en lavendel springen in harmonie uit een rivier van nostalgische zeenoten.
 • Arsenal FC – Scentsy Warmer: Op deze officieel gelicentieerde warmer prijken trots het embleem, de kleuren en het legendarische motto ‘Victoria Concordia Crescit’ van Arsenal FC.

Chelsea FC-producten:

 • Chelsea FC – Scentsy Bar: Witte ceder en zeeblauwe noten spelen een één-tweetje op de groene mat van Stamford Bridge.
 • Chelsea FC – Scentsy Warmer: Keep the blue flag flying high met deze officieel gelicentieerde warmer — compleet met het historische embleem en de kleuren van Chelsea FC. Onder aan de warmer is de leuze te lezen die fans in Stamford Bridge zingen.

FC Barcelona-producten:

 • Barça FC – Scentsy Bar: Bessensparren en vetiver werken samen om een geur te vormen die meer is dan de som van de onderdelen.
 • Barça FC – Scentsy Warmer: Deze officiële warmer toont dat je niet zomaar een fan bent met de karakteristieke kleuren, het motto en het embleem van Barça.

FC Bayern München-producten:

 • FC Bayern München – Scentsy Bar: Een alpenweide van cederhout en lavendel, verlicht door een ster van helder citrus.
  Opmerking: deze bar is geïnspireerd op de kenmerkende geur van Bayern München!
 • FC Bayern München – Scentsy Warmer: Toon je liefde voor Die Roten met de officiële kleuren en het embleem van FC Bayern München met een warmer met de spreuk ‘Mia san mia’.

Liverpool FC-producten:

 • Liverpool FC – Scentsy Bar: Bergamot en lavendel voeren een energieke juichkreet aan, versterkt door vastberaden ambernoten.
 • Liverpool FC – Scentsy Warmer: Neem een stukje Anfield mee naar huis met deze officieel gelicentieerde Liverpool FC Warmer, compleet met de kleuren, het embleem en het motto van The Reds!

Alle officieel gelicentieerde voetbal warmers kosten € 73 per stuk, en Scentsy Bars* kosten € 9,50 per stuk.
Producten van alle vijf Europese voetbalclubs zijn vanaf 14 november 2022 om 20.00 uur verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt.

Kijk hier of jouw favoriete product beschikbaar is. 

*Scentsy Club: Nooit Zonder Mijn Bar
Vanaf 14 november kunnen alle vijf officieel gelicentieerde voetbalclubgeuren als individuele Scentsy Bars worden toegevoegd aan Scentsy Club-abonnementen via het extraatje Nooit Zonder Mijn Bar. Bars kunnen binnen 30 dagen na de lancering aan abonnementen worden toegevoegd of zolang de geuren na die datum beschikbaar zijn, als dat later is.