Bestelinformatie

Ben je verliefd geworden op onze producten? Scentsy is niet te koop in de winkel!

Je kunt je bestelling doorgeven via het contactformulier, email, facebook bericht of app. Je ontvangt dan een bevestiging van je bestelling en een betaalverzoek. Zodra je bestelling binnen is, ontvang je een bericht dat je je bestelling af kunt halen. Je bestelling kan ook verzonden worden, de verzendkosten bedragen dan € 6,95.

Lijkt het je leuk om bij jou thuis een geurparty te houden met vriendinnen, collega’s of familie en daarmee zelf gratis producten te verdienen? Neem vrijblijvend contact op voor meer info!

Wil je graag online bestellen? Online bestellen is veilig, snel en gemakkelijk in onze Scentsy webshop. Online bestellingen worden altijd verstuurd, de verzendkosten worden in de webshop berekend. Bestel je online, dan kun je tijdelijk alleen met paypal of een creditcard betalen, er wordt hard gewerkt om iDeal te integreren. Heb je geen paypal of creditcard? Neem dan contact met mij op, ik help je graag verder. 
Heb je wel paypal of een creditcard? Dan kunt u uw bestelling rechtstreeks in de webshop  plaatsen. Na het afrekenen kom je terug in de Scenty webshop, dan dien je je bestelling nog te bevestigen! Als je problemen hebt met online bestellen, vul dan het contact formulier in, ik help je graag!
Klik in de Scentsy webshop linksboven op “Winkel op een party” en winkel op de party van de maand.